Jozef Pisoň, Banská Bystrica, 26. September 2016

by admin

Dobrý deň Zdenka, všetko dobre dopadlo a už si naplno zvykáme na bežný život. S Mirkou sme si často premietali pobyt v Toskánsku a triedili sme spomienky. Jediná zásadná vec, ktorú by sme zmenili, je doprava. Prišli by sme autom, napriek komplikáciám, ktoré to prináša. Ja som si však bez auta vďaka Martinovej starostlivosti výdatne oddýchol. Dodatočne sme si najviac ocenili návštevy všetkých podnikov/fariem, ktoré samy produkujú zaujímavé, zdravé a chutné produkty (aj služby). Mali sme dobrý pocit zo vzťahu farmárov a výrobcov k životnému prostrediu a k tradičným spôsobom výroby potravín. To súvisí aj s predmetom nášho podnikania, preto nás to zvlášť zaujalo. A hľadanie hľuzoviek? To bola čerešnička na torte. Keď sme prišli domov, s potešením sme si pozreli certifikáty.
Osobitnou kapitolou pobytu bola práca a mentorstvo/koučing Martina Záhumenského. Jeho kulinárske počiny len potvrdili jeho majstrovstvo. Naviac sa ukázal ako motivátor dobrej nálady a empatický člen tímu.
Sami by sme si tento pobyt nevybrali, v budúcnosti však budeme niečo podobné určite hľadať. Jozef a Mirka