Martina Ondtková, Banská Bystrica, 29.Október 2018

by Veronika Gašparíková

Zdravím Zdenka,

Je pravda, že celý trip a všetko čo sme zažili a ochutnali nám dodávalo energiu. Príroda, krajina, taliani a neskutočná kuchyňa. Určite sa tam ešte vrátime.

Varenie s nonnou zo začiatku vypadalo, že bude dosť nuda. Potom ale začala svoju školu a bolo to neskutočne super. Neviem či to ocenili aj amici, ale nám určite kvitovalo, že každú surovinu ktorú išla použiť, tak popísala a predstavila tipy  ako ju použiť pri varení. Výroba domácich cestovín sa nám tak zapáčila, že som ešte v Taliansku kúpila mašinu a dali sme už domáce cestoviny ako do JL, tak do denného menu. Niečo už fotím a pripravujem, ale stále sa učím…

Varenie u vás bolo pre mojich kuchárov veľkým zážitkom. Mohli vidieť na vlastné oči profi kuchára a naučiť sa, ako pekne a chutne môže vypadať jedlo, ktoré vedia pripraviť aj oni. Škola u vás bol väčší freestyle, ale predpokladám, že tak to aj chcete. Prehliadka hája s pánom domácim bola veľmi pekná a prínosná.

Ubytko super a pre mňa ponaučenie, že keď tam pôjdem nabudúce v októbri, tak si zoberiem aj plavky 🙂

Držím vám palce a budeme veľmi radi, ak niekedy zavítate k nám do Piešťan.

Maťka