Jarná a veľkonočná talianska kuchyňa INFO: Termíny: 18.-22. apríl 2016 a 16.-20. máj 2016 Cena: 689,00€ / osoba, pri obsadení izby 2 osobami (cena zahŕňa ubytovanie na 4 noci …
-
-
…keď si ráno poviem, že odtee-raz sa už naozaj pôstim a po obede ešte za horúca vyjem polovicu pekáča sladkého(realita dnešného dňa)… :))) Predstavujem vám CASTAGNACCIO – rustikálny koláčik z gaštanovej múky …
-
Toskánsky vidiek nám ozdobili voňavé jesenné „lampióny“, ktoré skrášľujú záhrady kamenných domčekov a pre mňa sú počas sivých jesenných dní príjemným potešením oka. HURMIKAKI k tunajšej jeseni patria rovnako ako …
-
Ďaleko od domoviny pripíjam na *17.November*! Zdenka (Na stole voňavý olio nuovo, carpaccio z čerstvých artičok s parmezánom a citrónovou šťavou, domáce ravioli s čiernou hľuzovkou, pre ktoré by som …
-
BUONGIORNO;) Toto nie je olejomaľba visiaca v našom dome, ale moje „obyčajné pracovné“ pondelkové ráno. Do svojho obľúbeného vinárstva som prišla vyzdvihnúť čerstvo vylisovaný oliváč a vína pre vás, ktorí …
-
Ak sa práve túlate niekde v Taliansku, isto ste pri počúvaní rádia narátali slovo „PASTA“ vo frekvencii asi 10krát za minútu. Oooo áno, Taliani sa dnes radujú, lebo celý svet …
-
Včerajší večer som pracovne nazvala „olivový attack“…som rada, že náš server ten nápor vydržal a hlavne vďačná za váš veľký záujem! Aby sme to všetko stihli včas, dnes posilňujem tím …
-
14:28 Volá mi talianska priateľka Ivana „Zdenkaaa, práve sme vylisovali prvý olej, dojdite!“ 14:55 Sedím na terase u Ivany, ochkám achkám nad novým oliváčom, ktorý sme stihli ochutnať ešte teplý, …