Tohto roku bola matka príroda zhovievavá a miestni farmári si už pomaly pripíjajú na tohtoročnú úrodu olív, ktorá bude podľa všetkého štedrá…a my ostatní sa tešíme (a pripíjame tiež), lebo …
-
-
Jesenný koláč s červeným hroznom, orechami a rozmarínom Na 8 porcií budete potrebovať: *100g Kryštálový cukor *800g Červené hrozno (vínové) *8PL Olivový olej extra virgin *Vlašské orechy (podľa chuti) *Čerstvý …
-
Buongiorno ragazzi:) U nás si ešte stále vychutnávame raňajky ´al fresco´…Som vďačná za toto čarovné babie leto…nech vydrží čo najdlhšie!:) Zdenka
-
POSLEDNÉ VOĽNÉ MIESTA za LASTMINUTE CENU! Amici, už len 6 dní do začiatku toskánskej školy varenia s Italem v kuchyni- Emanuelom Ridim v termíne 22.-26.September za …
-
Po ôsmych dňoch na cestách a 3420 najazdených kilometroch som späť na milovanej toskánskej zemi. Bohatšia o nezabudnuteľné zážitky, stretnutia a po dlhom čase aj ja v úlohe turistu…(Áááno, fotila …
-
Dnešok sa niesol v znamení VÍNA, a hneď toho najlepšieho!:) Vo vyše dvestoročnej pivnici, z ktorej vraj kedysi viedli tajné chodby až do letného sídla rodiny Medici som sa postupne …
-
„TIE NAJPODSTATNEJŠIE MOMENTY V NAŠOM ŽIVOTE SÚ ZADARMO“ Tu a teraz sa čoraz častejšie presviedčam o tom, že to tak skutočne je. Prejsť sa ráno pomedzi olivovníky do dedinky, stretnúť …
-
Toskánsko ma prekvapí každý deň! Aby sme sa po troch rokoch života tu stratili v „krajine zázrakov“ len pár kilometrov od nášho domu a objavili pri tom nové čarovné usadlosti …